Sekcijska industrijska vrata

Sekcijska industrijska vrata 


Sekcijska industrijska vrata izrađujemo iz panela debljine 40 mm, izrađenog iz pocinčanog, plastificiranog lima ispunjenog poliuretan pjenom.

Sekcije su visine 500 i 610 mm te se na taj način prilagođavamo svakoj visini otvora.

Kod vrata tako velikih dimenzija, jedna od najbitnijih stavaka su opruge. Svake su naše opruge za industrijska sekcijska vrata precizno kompjuterski izračunate na temelju bitnih informacija kao što su:  dimenzije vrata, tip vođenja vrata, težina segmenta itd. Na taj način možete biti sigurni da će Vaša vrata savršeno funkcionirati.

Kao i kod garažnih vrata i tu možete birati između nekoliko boja koja redovito imamo na lageru, ili možete odabrati boju odnosno RAL prema Vašoj želji. Naša sekcijska industrijska vrata možemo ponuditi u različitim izvedbama i sa različitom opremom. Trebate li vrata sostakljenjem ili bez, sa prolaznim vratima ili bez, vrata sa vertikalnim vođenjem, sa povišenim vođenjem, sa kosim vođenjem itd…u mogućnosti smo ispuniti svaki Vaš zahtjev.

Izrada garažnih vrata

Izvrsna kvaliteta te lak način održavanja u vrlo kratkom roku pokazuju potpunu isplativost garažnih vrata.
SAZNAJTE VIŠE Akcija garažnih vrata

Izrada inox ograda

Svaki objekt, svaka građevina je jedinstvena te izradi ograde a svakom objektu pristupamo sa velikom pažnjom i pozornošću. Vrhunske Inox ograde.
SAZNAJTE VIŠE Akcija inox ograda

Izrada kovane bravarije

Bilo da se radi o drvu ili metalu, modernoj izvedbi ili pak rustičnoj, običnoj, šarenoj ili prirodnoj boji, velika površina vrata svima upada u oči.
SAZNAJTE VIŠE Kovana bravarija Istra

Izrada žičanih ogradnih panela

Primjenjivi kod ograđivanja parkova, škola, industrijskih objekata i privatnih posjeda.
SAZNAJTE VIŠE žičane ograde