NAŠA PONUDA

Staklene ograde

Staklene ograde su u današnje vrijeme nezaobilazni dio svakog modernog prostora/objekta te prate sve trendove moderne arhitekture. Njihova jednostavnost, funkcionalnost i sigurnost razlog su zbog kojeg mnogi odabiru takav tip ograde.

Staklene ograde ne zahtijevaju nikakvo održavanje poput bojanja jer je materijal je trajan i otporan na vanjske atmosferske utjecaje. Ukoliko su izvedene sa prozirnim staklom one pružaju zaštitu a istovremeno otvaraju pogled i daju dašak luksuznosti i ekskluzivnosti. Kod staklenih ograda najčešće koristimo kaljeno laminirana stakla u dvije debljine – 8+8 mm ili 10+10 mm.

U ponudi imamo više modela staklenih ograde: Spyder ograde – koje se montiraju bočno na inox nosače, ograde koje se montiraju u linijske podne aluminijske profile i ograde koje se montiraju na stupiće ili konstrukcije koje mogu biti od aluminija ili željeza. Na vrh stakla moguće je ugraditi i rukohvate (najčešće je to mini rukohvat koje ne zatvara pogled).

Nosači stakla – bilo da se radi o podnim profilima ili spyderima, mogu se plastificirati u bilo koju boju po RAL karti. Staklene ograde mogu se koristiti za stubišta, francuske balkone, terase, ograde okoliša i slično.

U ponudi imamo različite modele staklenih ograda

Staklene ograde mogu se koristiti za stubišta, francuske balkone, terase, ograde okoliša i slično. Kod staklenih ograda najčešće koristimo kaljeno laminirana stakla u dvije debljine 8+8 mm ili 10+10 mm.

Spyder ograde

Montiraju se bočno na inox nosače, ograde koje se montiraju u linijske podne aluminijske profile i ograde koje se montiraju na stupiće ili konstrukcije koje mogu biti od aluminija ili željeza. Na vrh stakla moguće je ugraditi i rukohvate (najčešće je to mini rukohvat koje ne zatvara pogled).

Nosači stakla

Bilo da se radi o podnim profilima ili spyderima, mogu se plastificirati u bilo koju boju po RAL karti.

Explore Similar
Projects